Gå til indhold

Personlig information

Ingen personlig information som registrerats på vår webbplats/webbbutik överförs, säljs eller görs tillgänglig för tredje part. All information lagras säkert och är endast tillgänglig för betrodda medarbetare på samanatur.dk.

I samband med elektronisk betalning används en säker krypterad metod genom Webshop-systemet (Shopify).

Den hemsida och butikssystemet (Shopify) använder cookies för att hantera innehållet i kundvagnen. En cookie är en term för en fil som sparas på din egen enhet (dator, smartphone, surfplatta etc.). Det är också möjligt att be systemet att spara din egen adressinformation till nästa besök. Om du vill radera denna information vid ett senare tillfälle kan detta göras via webbläsarinställningarna.

Vid ett köp ber vi om ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Denna information används uteslutande för att behandla din beställning. Informationen överförs och lagras elektroniskt i okrypterad form, och lagras i 5 år. Själva "kontraktet" (köpavtalet) lagras inte på samanatur.dk på ett sätt så att du senare kan logga in och se/ändra status.

Dessutom registrerar vi den IP-adress från vilken några köp görs. Informationen är normalt till ingen nytta, men kan användas i en ev polisutredning. Alla falska beställningar polisanmäls.

Du kan valfritt få din e-postadress lagt till en e-postlista hos SAMA nature, så att du regelbundet får nyheter och annan information från SAMA nature. Denna tjänst kan registreras och avregistreras när som helst som du vill.

Jfr. personuppgiftslagen lämnar vi information vid förfrågningar om registrerade uppgifter och med stöd av ev invändningar tar vi bort dem i den utsträckning som önskas.Kundvagn

Din varukorg är just nu tom

Köp nu