Gå til indhold

Om FjordEng

Namnet FjordEng är en hyllning till den danska naturen, i synnerhet vår hemregion Vejle med den fantastiska Vejle Fjord och de vackra ängarna runt den.

Vi kom till 2006 som SAMA natur med produkterna blue cream och blue shampoo , som nu har nummer 01 respektive 02.

Då som nu inspireras vi av naturen och dess möjligheter. Vi vill skapa produkter som kan ge både yttre skönhet och inre välbefinnande med respekt och kärlek till vår omgivning

Den antika grekiska gudinnan Afrodite är vår inspiration. Hon var kärlekens och skönhetens gudinna. På FjordEng ser vi en dubbelsidig betydelse av båda orden, som vi också tror går hand i hand. Kärlek är sinne/själ och skönhet är kropp/det fysiska.

Välbefinnande har många aspekter. För oss måste upplevelsen av våra produkter vara välbefinnande i sig. Här talar vi inte bara om den efterföljande effekten av produkterna, utan den omedelbara upplevelsen av att applicera produkten på huden. Vi arbetar därför både med konsistens och dofter för att skapa precis rätt upplevelse.

Våra unika dofter är därför noggrant utvecklade för att skapa en härlig upplevelse redan från det ögonblick då burken öppnas.

Kundvagn

Din varukorg är just nu tom

Köp nu