Gå til indhold

Vår historia

Vår passion för naturlig hud- och hårvård och vår respekt för naturen är hjärtat i vårt företag. Vi grundades den 1 februari 2006 under namnet SAMA natur av Sandie Majken Gade och Niki Gade. Vår resa började som en hobbyverksamhet, men vår effektiva och handgjorda kräm, SAMA, för torr, känslig och irriterad hud, blev en stor succé. Driven av denna framgång skapade vi Afrodites skjul och SAMA-natur 2006 för att nå fler kunder.

Vi strävade efter att erbjuda våra produkter genom externa återförsäljare, men finanskrisen 2009 förändrade våra planer och vi valde att fokusera på våra egna försäljningskanaler. Som en hyllning till Afrodite, den grekiska kärlekens och skönhetens gudinna, valdes namnet Aphrodite's Shed som vårt butiksnamn. Vi inspirerades av naturen och ville skapa produkter som kunde ge både yttre skönhet och inre välbefinnande med respekt och kärlek till vår omgivning.

Vi utvecklade vårt sortiment och introducerade berkana URUZ-serien 2009. Denna serie kännetecknades av sina underbara dofter, inbjudande färger och effektiva produkter för olika hudtyper. Vi ville skapa en sensorisk upplevelse för våra kunder genom att lägga till naturliga färger och eteriska oljor till våra produkter. Tyvärr blev berkana URUZ-serien inte den framgång vi hoppats på och vi bestämde oss för att avsluta den i oktober 2011.

Sedan lanserade vi SAMA vita serien i februari 2012. Denna serie utvecklades för att vara allergivänliga och fri från doft och färg. Vi ville erbjuda en produkt som var skonsam mot känslig hud och fri från onödiga kemikalier. Idag är SAMAs vita sortiment känt som SAMA hudvård och fortsätter att tillhandahålla hudvårdsprodukter utan doft och färg.

I mars 2010 slogs puritas.dk och SAMA natur samman under yiati group, enskild firma som drivs av Niki Gade. Vi förenklade vår struktur genom att sammanföra partihandel och produktion under samma paraply. Idag heter vi FjordEng, som är inspirerad av det skandinaviska landskapet. Ett mycket varmt välkomnande.

Äldre inlägg
Nyare inlägg

Kundvagn

Din varukorg är just nu tom

Köp nu