Aller au contenu

Retur av varor & ångerrätt

Du har alltid rätt att ångra ditt köp – dock senast 30 dagar efter mottagandet. Du är välkommen att packa upp varan och testa produkten för att se om du tål det.

Vi återbetalar hela beloppet om "varan returneras i väsentligen samma skick och kvantitet som när du fick den". Annars bedöms värdet på den returnerade varan proportionellt.

Använd bifogat returformulär och kom alltid ihåg att kontakta oss först. Vi bedömer sedan om vi vill betala returfrakt åt dig.

Läs även "Retur & byte av testade produkter".Så använder du din returrätt:
Om du vill utnyttja ångerrätten måste du följa instruktionerna på returinstruktionen, som vi även återger här:1. Kontakta oss
Kom alltid ihåg att kontakta oss och få ett avtal om returen. Du har ALLTID rätt att returnera den köpta varan inom 30 dagar – men för att bedöma om vi kommer att betala returportot är det viktigt att vi hör av dig och anledningen först. Om du helt enkelt returnerar varan utan returavtal erbjuder vi oss aldrig att stå för returkostnaderna.Observera att det räcker med att du kontaktar oss inom 30 dagar och berättar att du vill återvända. Vi behöver inte ha produkten inom den tiden.Du kan kontakta:

• info@fjordeng.dk

• 76 42 90 00

Telefonen är inte alltid bemannad, så det är bara att lämna ett meddelande om vi inte tar det direkt och vi kommer att ringa tillbaka så snart som möjligt.2. Skicka tillbaka varan
När vi har kommit överens om retursändningen, packa varan säkert (använd vid behov lådan vi skickade varan i).

Bilaga i försändelsen din faktura. På baksidan av fakturan kan du skriva kommentarer/orsak till returen.

Sedan är det bara att levereras till packningsfirman vi kommit överens om. Om du returnerar varor utan returavtal tar vi endast emot försändelser som skickas med PostNord. Returförsändelser skickade pr postförskott accepteras inte.

Inom de senaste 45 dagarna efter mottagandet måste du ha levererat försändelsen till paketföretaget. När du har gjort detta kan du skicka ett mail eller ringa – så överför vi beloppet så snabbt som möjligt. Om vi ​​inte hör av dig överför vi självklart beloppet när vi tar emot returpaketet.

Returförsändelsen ska skickas till:

Fjordeng, Finlandsvej 37, 3. , DK-7100 Vejle

Om du inte använder returformuläret och inte har kontaktat oss angående returen, kom ihåg att ange din namn & adress så att vi kan hitta beställningen. Du måste också meddela oss om anledningen till returen och om du vill ha pengarna tillbaka eller varan utbytt. Denna information kan skickas via e-post eller som ett brev eventuellt bifogat returförsändelsen.

Panier

Ton pannier de courses est vide pour l'instant

Acheter maintenant